Oslo Konserthus | Green Carnation
Hold nede ctrl tasten og trykk + / - Hold nede cmd tasten og trykk + / -
AA
Green Carnation

Green Carnation

Kjøp gavekort
Priser (inkl. bill. avgift)380,-

Det er en stor glede for oss i WLR å kunne presentere GREEN CARNATION og turneen The Acoustic Verses Tour 2022 i Oslo Konserthus, Lille Sal, 3.september 2022. 

Det Kristiansandsbaserte progressive metalbandet Green Carnation reiser i september ut på sin aller første Europaturné med akustisk besetning. Turnéen starter og slutter lokalt, men inkluderer også byer som Hamburg, København, Stockholm, Helsinki.

Green Carnation, som fikk sitt internasjonale gjennombrudd med utgivelsen av den 60 minutter lange sangen Light of Day, Day of Darkness i 2001, gjorde comeback i 2016 etter ti års pause. 

Årene etter comebacket har vært innholdsrike, og inkluderer festivaler og konserter både i Europa og USA, bandets første albumslipp på 14 år, singelslipp og i desember 2021 ble bandets album The Acoustic Verses relansert i oppgradert utgave, og gitt ut for første gang på vinyl. 


Green Carnation, besetning The Acoustic Verses Tour 2022: 

Kjetil Nordhus (vokal)
Stein Roger Sordal (gitar, bass, vokal)
Michael Smith Krumins (gitar, theremin)
Trond Breen (gitar, lapsteel)
Kenneth Silden (keyboards, vokal)
Jonathan Alejandro Perez (trommer, perkusjon)

Ruben Lervåg (lyd)
Bjørnar Skutlaberg (lys)

 

WLR har også gleden av å presentere INFRINGEMENT denne kvelden. De vil presentere albumet "Alienism" i sin helhet med tilhørende visuelle effekter.
Vi gleder oss!