Oslo Konserthus | Jan Wiese
Hold nede ctrl tasten og trykk + / - Hold nede cmd tasten og trykk + / -
AA

Jan Wiese

The Extended Instrument

Kjøp gavekort
Priser (inkl. bill. avgift) Voksen 450,- Student 225,- Barn u/16 år 225,- Ledsagerbillett 0,-
19okt
TidspunktPauseSalBilletter
Konserten starter presis* Slutt-tidspunkt er et estimat.

Jan Wiese:

The Extended Instrument

Obo, engelsk horn, Yamaha WX7 midi wind controller, Sonuus i2M midiconverter, Feetpanel, Wave/Hot hand bevegelses sensorer, Ableton Live og ZwoBot software.

Opplev moderne musikkpoesi på en unik konsert! Jan Wiese, komponist og oboist, fremfører sine egne verk med en blanding av live elektronikk og treblås.

På scenen vil du se Jan med sin obo, omgitt av datagenererte virtuelle musikere som improviserer og samhandler. Bak dem vil en mektig scenevegg vise bilder og filmer som skifter i takt med musikkens dynamikk og karakter.

Dette er den femte konserten i en serie hvor Jan Wiese fremfører egen musikk i Lille Sal. Han har jobbet med både analoge og digitale verktøy i flere tiår, og kveldens verk er resultatet av mange års eksperimentering. Samarbeid med billedkunstner Ulf Nilsen har ført til at han nå også improviserer bilder og visuelle effekter fra blåseinstrumentene.

I kveld får du se og høre ham i samspill med både virtuelle strykere og jazzband. Etter pausen vil han bruke det digitale blåseinstrumentet Yamaha WX7 for å male frem fargerike lydbilder. Konsertens siste verk er en performance som ble laget til Verdensmusikkdagene i Oslo i 1990.

Velkommen til en kveld med vakre klanger og fascinerende visuelle inntrykk!