Oslo Konserthus | Ladies Night
Hold nede ctrl tasten og trykk + / - Hold nede cmd tasten og trykk + / -
AA

Ladies Night

Humorgalla

Kjøp gavekort
Priser (inkl. bill. avgift) Voksen 695,- Student 655,- Honnør 655,- Aftenpostens A-kort 560,-
12apr
TidspunktPauseSalBilletter
Konserten starter presis* Slutt-tidspunkt er et estimat.

LADIES NIGHT - HUMORGALLA

Opplev Ladies Night i Oslo Konserthus 12. april. Sikre deg billetter nå!

Etter stor suksess rundt i landet så kommer endelig humorgallaen "Ladies Night" til Oslo med en knallsterkt lineup.
På scenen står noen av Norges mest talentfulle og morsomme komikere, klare for å gi deg en helaften du sent vil glemme:

Kristian Valen, Anne-Kat Hærland, Odd Magnus Williamson, Janne Formoe, Karsten Blomvik, Trine Lise Olsen og RIGMOR GALTUNG.

Etter fem TV-suksesser og over 20 år på scenen har Kristian Valen rukket å passere hele 1 million solgte billetter, noe som gjør ham til en av Norges mestselgende komikere. Med sitt unike talent for imitasjoner tar Valen publikum med på en reise gjennom ulike karakterer og situasjoner som garantert vil få latteren til å sitte løst.

Anne Kat Hærland, en av landets mest erfarne og kjente komikere, en standuplegende som fremdeles er mer aktuell og drøyere enn de fleste, vel vitende om at dersom hun gjør like mye narr av seg selv som alle andre, kan ingen gjøre noe annet enn å le. Hun engasjerer publikum fra start til slutt.er en mester i å balansere seriøsitet og underholdning

Trine Lise Olsen vil sette scenen i fyr og flamme med sin treffsikker timing og sine sarkastiske replikker. Hennes opptreden tilfører en ekstra dosis humor og engasjement, og hun vil garantert å levere et minneverdig bidrag til Ladies Night i Oslo.

Odd Magnus Williamson
, er en mester i å balansere seriøsitet og underholdning. Godt kjent fra "Torsdag kveld fra Nydalen" og har hatt stor suksess med sitt eget Stand-up show de seneste årene. Det blir aldri et kjedelig sekund når "Odda" står på scenen.

Karsten Blomvik, kjent for sin karismatiske fremtoning og humoristiske sans, bringer en ekstra dose sjarm til scenen. Hans særegne blikk på verden og evne til å få folk til å le gjør ham til et naturlig høydepunkt.

Rigmor Galtung, en av Norges første kvinnelige stand-up komikere. Senere kjent for sine imitasjoner som Gro H Brundtland, Herborg Kråkevik, Siv Jensen, Erna Solberg og nå Sophie Elise. Gled dere til å oppleve en av Norges beste innenfor imitasjoner. Lattergaranti!

Janne Formoe, startet i Kjuttaviga og har på veien vært å se på de fleste teaterscener og skjermer. Mange kjenner henne kanskje best fra «Neste Sommer» og «Norske Talenter» på TV 2. Med sitt komiske talent er solstrålen fra Sørlandet perfekt for årets humorgalla og endelig tilbake på stand-up scenen med helt nye tekster.

Ladies Night blir en kjempefest og et show du absolutt bør få med deg i Oslo våren 2024.