Oslo Konserthus | Lars Frank & Morten Gunnar Larsen
Hold nede ctrl tasten og trykk + / - Hold nede cmd tasten og trykk + / -
AA

Lars Frank & Morten Gunnar Larsen

Jazzkafe

Kjøp gavekort
Priser (inkl. bill. avgift) Ordinær 230,-
14sep
TidspunktPauseSalBilletter
Konserten starter presis* Slutt-tidspunkt er et estimat.

Lars Frank, klarinett/saxofon - Morten Gunnar Larsen, piano

Morten Gunnar Larsen er utdannet ved Norges Musikkhøgskole. Han er ekspert på klassisk ragtime og tidlig jazz piano med hovedvekt på Scott Joplin, Jelly Roll Morton, Eubie Blake. Han spilte inn sitt første soloalbum i 1975, hvilket han mottok ‘Spellemannsprisen’ for. Han er leder av Ophelia Orchestra og er fast med i Odeon Jazz Quintet og Ytre Suløens Jass – Ensemble.

Lars Frank er en internationalt kjent saxofonist og klarinettist. Han har sin utdannelse fra Jazzlinja på Norges musikkhøgskole. Han begynte i tidlig alder å interessere seg for New Orleans jazz. Han har spilt i band som bl.a; Union Rhythm Kings, Jazzin Babies, Jazzombies, Lucky 7. Siden 2014 har han vært fast medlem av Ytre Suløens Jass-Ensemble.


Om Konserthusets jazzkafe:

Utvalgte lørdager arrangeres det Jazzkafé i vårt lyse og luftige glasshus som "svever" over Munkedamsveien. Her får du mulighet til å oppleve ulike band, i et mindre og intimt format, i tillegg til en rekke spennende vokalister og musikere fra ulike sjangre innen jazz. Samtidig kan du nyte mat og drikke i hyggelig lag med andre jazzelskere. Dørene åpner kl. 13.00, bandene spiller fra kl. 14.00 til ca. 16.00 inkl. pause.

En etasje opp fra billettluken. Trapp eller heis.
Bord og stoler med unummerert plassering. Man kan kjøpe et utvalg av påsmurt, bakverk og kake fra baren. Vi ønsker å redusere matsvinn, det er derfor et begrenset utvalg og antall. Det kan forekomme at det vil bli utsolgt for noe av mattilbudet før konserten starter.

Jazzkafe-konsertene er et samarbeid mellom Oslo Konserthus og New Orleans Workshop Jazzclub.