Oslo Konserthus | Lise Hvoslef Kvintett & Kristoffer Kompen
Hold nede ctrl tasten og trykk + / - Hold nede cmd tasten og trykk + / -
AA

Lise Hvoslef Kvintett & Kristoffer Kompen

Jazzkafe

Kjøp gavekort
Priser (inkl. bill. avgift) Ordinær 230,-
26okt
TidspunktPauseSalBilletter
Konserten starter presis* Slutt-tidspunkt er et estimat.

LISE HVOSLEF KVINTETT
m/ KRISTOFFER KOMPEN

Lise Hvoslef vokal
Kristoffer Kompen trb.
Kjetil Jerve piano
Ellen Brekken bass
Magnus Eide trommer

Lise Hvoslef synger jazzens standardlåter oversatt til norsk slik at de høres helt nye ut. Tekstene er oversatt av den anerkjente lyrikeren Kristin Storrusten. Når tekstene blir oversatt til morsmålet oppleves det at man lytter på en helt annen måte.

" ....måten Lise tolker tekstene på, med sin varme, inderlige og ærlige stemme og sin tilnærming, gjør at dette stoffet får et helt nytt liv"

Kristoffer Kompen er en av Norges mest attraktive og anerkjente trombonister med bakgrunn i både rytmisk og klassisk musikk.


Om Konserthusets jazzkafe:

Utvalgte lørdager arrangeres det Jazzkafé i vårt lyse og luftige glasshus som "svever" over Munkedamsveien. Her får du mulighet til å oppleve ulike band, i et mindre og intimt format, i tillegg til en rekke spennende vokalister og musikere fra ulike sjangre innen jazz. Samtidig kan du nyte mat og drikke i hyggelig lag med andre jazzelskere. Dørene åpner kl. 13.00, bandene spiller fra kl. 14.00 til ca. 16.00 inkl. pause.

En etasje opp fra billettluken. Trapp eller heis.
Bord og stoler med unummerert plassering. Man kan kjøpe et utvalg av påsmurt, bakverk og kake fra baren. Vi ønsker å redusere matsvinn, det er derfor et begrenset utvalg og antall. Det kan forekomme at det vil bli utsolgt for noe av mattilbudet før konserten starter.

Jazzkafeen er et samarbeid mellom New Orleans Workshop Jazzclub og Oslo Konserthus AS.

https://www.neworleansworkshop.com/