Oslo Konserthus | Magnolia Jazzband 50 År
Hold nede ctrl tasten og trykk + / - Hold nede cmd tasten og trykk + / -
AA
Magnolia Jazzband 50 År

Magnolia Jazzband 50 År

Gjest: Adam Douglas (vokal/gitar)

Kjøp gavekort
Priser (inkl. bill. avgift)480,-

MAGNOLIA JAZZBAND har bursdag!

Etter å ha vært i gang i 50 år, er Magnolia Jazzband et av verdens eldste band i sin sjanger, og kjent som en av dagens fremste eksponenter for tradisjonell jazz. Bandet har mange tilhengere og opprettholder sitt gode rykte, både hjemme og internasjonalt. Magnolia har sin egen sound, med avstikkere til gospel, blues og folkemusikk, men forankret i New Orleans-tradisjonen, som over tid er blitt oppdatert i tråd med bandmedlemmenes musikalske idealer. Med sin karakteristiske spillestil, hedrer de både den solistiske og den kollektive siden av jazzen.

Med seg på scenen har de fyrverkeriet Adam Douglas som opprinnelig kommer fra Oklahoma, og deler mye av Magnolias musikalske arv. Adam er bl.a. vinner av Stjernekamp 2017. Sist Magnolia og Adam Douglas samarbeidet var på Oslo Jazzfestival i 2019. Dette er gjenforeningen!

 

Besetning:

Georg Reiss (klarinett/altsax), Anders Bjørnstad (trompet), Gunnar Gotaas (trombone), Morten Gunnar Larsen (piano), Børre Frydenlund (banjo/gitar/vokal), Sebastian Haugen (kontrabass), Torstein Ellingsen (trommer). Gjest: Adam Douglas (vokal/gitar).