Oslo Konserthus | Marlen Tjøsvoll Kvartett & Georg Reiss
Hold nede ctrl tasten og trykk + / - Hold nede cmd tasten og trykk + / -
AA

Marlen Tjøsvoll Kvartett & Georg Reiss

Jazzkafe

Kjøp gavekort
Priser (inkl. bill. avgift) Ordinær 230,-
21sep
TidspunktPauseSalBilletter
Konserten starter presis* Slutt-tidspunkt er et estimat.

MARLEN TJØSVOLL KVARTETT & GEORG REISS

Marlen Tjøsvoll har markert seg som en av Norges fremste unge jazzsangerinner. Etter utdannelsen ved Berklee College of Music har hun allerede rukket å bli anerkjent her hjemme, ikke minst for sin dype musikalitet og særegne vibrato. Hun har den særegne evnen til å bli ett med musikken på scenen- og gjøre sangene til sine egne. Marlen er en selvfølgelig artist ved ulike festivaler og arrangementer.

Marlen er vinner av Sildajazzprisen i 2021.


Georg Michael Reiss er en av våre ledende klarinettister/saksofonister, og er kjent for sin store fleksibilitet. I Europa er han mest kjent innenfor den tradisjonelle jazzen og ulike genre av folkemusikk. Han har turnert og gjort innspillinger med pianist Morten Gunnar Larsen, og er fast medlem av Magnolia Jazzband, Ophelia Orchestra, Gjertruds Sigøynerorkester, Streif og leder Georg Reiss Quartet.

Marlen Tjøsvoll vokal

Georg Reiss klarinett/ saksofon

Anders Aarum piano

Håkon Bjørgo bass

Magnus Eide trommer


Om Konserthusets jazzkafe:

Utvalgte lørdager arrangeres det Jazzkafé i vårt lyse og luftige glasshus som "svever" over Munkedamsveien. Her får du mulighet til å oppleve ulike band, i et mindre og intimt format, i tillegg til en rekke spennende vokalister og musikere fra ulike sjangre innen jazz. Samtidig kan du nyte mat og drikke i hyggelig lag med andre jazzelskere. Dørene åpner kl. 13.00, bandene spiller fra kl. 14.00 til ca. 16.00 inkl. pause.

En etasje opp fra billettluken. Trapp eller heis.
Bord og stoler med unummerert plassering. Man kan kjøpe et utvalg av påsmurt, bakverk og kake fra baren. Vi ønsker å redusere matsvinn, det er derfor et begrenset utvalg og antall. Det kan forekomme at det vil bli utsolgt for noe av mattilbudet før konserten starter.

Jazzkafe-konsertene er et samarbeid mellom Oslo Konserthus og New Orleans Workshop Jazzclub.