Oslo Konserthus | Mas Que Nada
Hold nede ctrl tasten og trykk + / - Hold nede cmd tasten og trykk + / -
AA

Mas Que Nada

Jazzkafe

Kjøp gavekort
Priser (inkl. bill. avgift) Ordinær 230,-
09mar
TidspunktPauseSalBilletter
Konserten starter presis* Slutt-tidspunkt er et estimat.

Mas Que Nada

- Oslo Bossa Nova Ensemble

med Bruna Santana (Brasil) og Harald Bergersen

MAS QUE NADA er et velklingende bossa nova orkester som bla. spiller «Girl From Ipanema», «Ambassanova» og «Musik skall byggas utav glädje» det vil si Jobim, Lindfors, Vreeswijk, Sunde... Det synges på norsk og svensk og portugisisk og kåseres kort om brasiliansk musikk og dens vei til Skandinavia på 1960-tallet.


Bruna Santana vokal
Harald Bergersen tenorsax
Espen Anker gitar/vokal
Morten Krog Hagen kontrabass
Torstein Ellingsen trommerOm Konserthusets jazzkafe:

Utvalgte lørdager arrangeres det Jazzkafé i vårt lyse og luftige glasshus som "svever" over Munkedamsveien. Her får du mulighet til å oppleve ulike band, i et mindre og intimt format, i tillegg til en rekke spennende vokalister og musikere fra ulike sjangre innen jazz. Samtidig kan du nyte mat og drikke i hyggelig lag med andre jazzelskere. Dørene åpner kl. 13.00, bandene spiller fra kl. 14.00 til ca. 16.00 inkl. pause.

En etage opp fra billettluken. Trapp eller heis.
Bord og stoler med unummerert plassering. Man kan kjøpe et utvalg av påsmurt, bakverk og kake fra baren. Vi ønsker å redusere matsvinn, det er derfor et begrenset utvalg og antall. Det kan forekomme at det vil bli utsolgt for noe av mattilbudet før konserten starter.