Oslo Konserthus | OSLO SYNGER om byen vi alle elsker
Hold nede ctrl tasten og trykk + / - Hold nede cmd tasten og trykk + / -
AA

OSLO SYNGER om byen vi alle elsker

Kjøp gavekort
Priser (inkl. bill. avgift) Voksen 450 - 490,- Student 320,- Ledsagerbillett 0,-
15mai
TidspunktPauseSalBilletter
Konserten starter presis* Slutt-tidspunkt er et estimat.

OSLO SYNGER om byen vi alle elsker.

Oslo er den lille, nye storbyen. I 2024 kan vi feire at det er 100 år siden Norges hovedstad igjen ble hetende Oslo, etter 300 år som Christiania og Kristiania. Oslo i 2024 er en unik og flott by, som hele verden ser til. Det ønsker Guldbergs å feire med en festforestilling i Oslo Konserthus på Oslodagen 15. mai. Her skal det synges Oslosanger, og vi håper du har lyst til å være med på festen.

Sangselskabet Guldbergs Akademiske Kor står for festforestillingen. Mannskoret ble etablert i 1916, og deltok aktivt under jubileumsmarkeringen for 100 år siden. Nå teller koret 70 sangere. De elsker alle Oslo!

Både Det Norske Jentekor og Vålerenga Mannskor er blant gjestene. I tiden fremover vil ytterligere gjester presenteres. De skal være med på å løfte frem det mangfoldige Oslo, det levende Oslo, det nye Oslo, og det Oslo som har gjort at det finnes nesten 1500 sanger om byen vår.

Rundt 25 av disse sangene skal du få høre på OSLO SYNGER 15. mai. Det vil være kjente Oslosanger, og sanger av kjente Osloartister. Noen av sangene skal du få lov til å være med å synge på selv også. Vi gleder oss til å feire med deg, på dagen som også er St. Hallvards dag. 15. mai er også Oslos offisielle festdag.

"Oslo Synger" gjennomføres med støtte fra GAST, OBOS, FOSEG og Eiendomsspar.