Oslo Konserthus | Pasha x Coucheron presents G.O.L
Hold nede ctrl tasten og trykk + / - Hold nede cmd tasten og trykk + / -
AA

Pasha x Coucheron presents G.O.L

Røverstaden

Kjøp gavekort
Priser (inkl. bill. avgift) Ordinær 395,-
20jan 23
TidspunktPauseSalBilletter
Konserten starter presis* Slutt-tidspunkt er et estimat.

Lokale: Klubben i Røverstaden
Dører: 20:00
Konsert: 21:30
Aldresgrense: 18 år
Saloppsett: Stående


Coucheron og Pasha
presenterte etsplitter nytt liveshow sammen med mixtapen «G.O.L.» under by:larm2020. I et fullstappet Sentrum Scene leverte gutta et spektakulært klubbshowmed eksplosive låter somforente universene til de to solo artistene og responsen var enorm fra anmeldere så vel som publikum.

Med mixtapen i sekken er gutta klare klare for å ta showet til et nytt nivå, og konseptet vokser med nye låter og gjesteartister.

For å riste av seg sine godt innarbeidede rutiner reiste Coucheron og Pasha til Gol der de gjennomførte en ukes-lang intensiv økt. Dette førte til en hel haug av idéer basert på deres to innovative stiler. I tillegg til dette ble det også dratt frem gamle idéer som tidligere har vært for særegne for deres egne soloprosjekter, som fikk et hjem i det nye samarbeidet “G.O.L”. Nå som liveshowet kan dras videre lover også gutta ny musikk i høst.

Coucheron og Pasha er for mange allerede godt kjente navn. Med et solid renomé og sterke prestasjoner i sine respektive sjangre har de fanget hvert sitt unike publikum. Coucheron har imponert lyttere verden over med med sin innovative elektro-pop, som har ført til spennende samarbeid med store navn som Mayer Hawthorne, Charlie Puth, Pitbull, Nick Jonas og Kehlani. Det sistnevnte samarbeidet førte også til en grammy-nominasjon via hans bidrag på albumet på Kehlanis album “You Should Be Here”.

På den andre siden har vi Pasha, som med sin eksplosive, 90-tallsinspirertehip-hop har bergtatt utallige festival scener både nasjonalt og internasjonalt, i tillegg til å ha blitt trukket frem som en av verdens fremste rap-talenter av det prestisjefylte musikkmagasinet NME og selveste Ebro på Beats 1 Radio. Hans unike og energi fulle live-sets gjorde også Rykkinn-rapperen fortjent til en nominasjon til “Årets Liveartist” via P3 GULL sammen med Karpe, L.U:N.A, Brenn. og Sondre Justad.