Oslo Konserthus | Rubber Soul Quartet & Stina Stenerud
Hold nede ctrl tasten og trykk + / - Hold nede cmd tasten og trykk + / -
AA

Rubber Soul Quartet & Stina Stenerud

Jazzkafe

Kjøp gavekort
Priser (inkl. bill. avgift) Ordinær 230,-
02nov
TidspunktPauseSalBilletter
Konserten starter presis* Slutt-tidspunkt er et estimat.

RUBBER SOUL QUARTET & STINA STENERUD

Stina Stenerud er en allsidig sangerinne, særlig kjent innen blues soul og storbandjazz. Hun er en dyktig tolker av melodiene til både Monica Zetterlund, Chick Corea og The Beatles.

Stinas sjelfulle stemme og formidling passer Rubber Soul Quartet som hånd i hanske.

Det meste av repertoaret til The Beatles egner seg godt til å leke med for jazzmusikere som elsker alt fra swing, bop, soul, funk og bossa nova.

Deres sterke melodier og de smarte akkordene og det rytmiske drivet er det som fascinerer aller mest. Bandet fremfører engelske standardlåter fra 1960-tallet. Med respektfull referanse til de originale melodiene spiller Rubber Soul Quartet sine re-arrangerte jazzversjoner med en kollektiv tilnærming der alle får slippe til som solister.


Stina Stenerud vokal

Håvard Fossum saksofon

Bård Helgerud gitar/ vokal

Andreas Dreier bass

Torstein Ellingsen trommer


Om Konserthusets jazzkafe:

Utvalgte lørdager arrangeres det Jazzkafé i vårt lyse og luftige glasshus som "svever" over Munkedamsveien. Her får du mulighet til å oppleve ulike band, i et mindre og intimt format, i tillegg til en rekke spennende vokalister og musikere fra ulike sjangre innen jazz. Samtidig kan du nyte mat og drikke i hyggelig lag med andre jazzelskere. Dørene åpner kl. 13.00, bandene spiller fra kl. 14.00 til ca. 16.00 inkl. pause.

En etasje opp fra billettluken. Trapp eller heis.
Bord og stoler med unummerert plassering. Man kan kjøpe et utvalg av påsmurt, bakverk og kake fra baren. Vi ønsker å redusere matsvinn, det er derfor et begrenset utvalg og antall. Det kan forekomme at det vil bli utsolgt for noe av mattilbudet før konserten starter.

Jazzkafe-konsertene er et samarbeid mellom Oslo Konserthus og New Orleans Workshop Jazzclub.