Oslo Konserthus | The Blue Benders
Hold nede ctrl tasten og trykk + / - Hold nede cmd tasten og trykk + / -
AA

The Blue Benders

Røverstaden

Kjøp gavekort
Priser (inkl. bill. avgift) Ordinær 330,-
09nov
TidspunktPauseSalBilletter
Konserten starter presis* Slutt-tidspunkt er et estimat.

Scene: Klubben, Røverstaden
Dører: 20:00
Konsert start: 21:00
Aldersgrense: 18 år
Saloppsett: Stående


The Blue Benders
ble født ut av den livlige bluesscenen i gamlebyen i Stockholm, og har tilbragt mange sene kvelder på populære steder som Stampen og St Clara før de offisielt ble et band i mai 2021. Bandets reise startet da gitaristene Edvin og Morris begynte å utforske den lokale musikkscenen. Da venn og sanger Samson engasjerte seg, begynte bandets stil å ta form. Etter hvert som trommeslager Oskar og bassist Johan koblet seg på, ble resultatet en musikalsk cocktail hvor musikernes ulike påvirkninger fikk en stor plass.

Lyden strekker seg ofte utover sjangrenes grenser og drives av nysgjerrighet til andre territorier utover den tradisjonelle bluesen. Dette resulterer ofte i en mangefasettert blanding av blues, rock, soul og funk som hele tiden utvikler seg og overrasker.

Bandet har samlet sammen en rekke betydelige priser, både kollektivt og individuelt, blant annet Årets Nykommere i 2022, Årets Band, Årets Plate og Årets Live i 2023, kåret av Bluespoddens årlige utmerkelser. I 2023 lykkes også bandet å komme på en 2.plass (blant 21 akter) i den internasjonale konkurransen «European Blues Challenge).

Rask suksess på den svenske musikkscenen førte til en produktiv uke i studio, og resulterte i bandets debut-EP «Strike One» som ble utgitt høsten 2023. Slippkonserten på Nalen i Stockholm ble en utsolgt suksess og markerte begynnelsen på en ny æra for bandet.

Med en omfattende turne i 2024 fortsetter Ble Benders å erobre scenen og skape minneverdige opplevelser for publikum. Ikke mist sjansen til å oppleve en kveld fylt med deres unike energi og musikalske magi.

Samson Mirro – Vokal
Edvin Öström – Gitar
Morrik Malek – Gitar
Johan Sund – Bass
Oskar Boså - Trommer