Oslo Konserthus | TwoSet Violin
Hold nede ctrl tasten og trykk + / - Hold nede cmd tasten og trykk + / -
AA

TwoSet Violin

World Tour 2024

Kjøp gavekort
Priser (inkl. bill. avgift) Premium 2130,- Ordinær 530 - 880,- Ledsagerbillett 0,-
18mar
TidspunktPauseSalBilletter
Konserten starter presis* Slutt-tidspunkt er et estimat.

TwoSet Violin World Tour 2024

Den klassiske musikkverdenens favoritt-internettsensasjon er tilbake! TwoSet Violin, den morsomme duoen som har erobret hjertene til fans over hele verden, legger ut på en svært ettertraktet comeback-turné.

Bli med Brett, Eddy og Sophie på en uforglemmelig konsertopplevelse fylt med deres unike blanding av musikalsk virtuositet og vittig humor. Ikke gå glipp av denne sjansen til å se TwoSet Violin live og oppleve magien i deres utrolige comeback-turné.

Kun en kveld!

Aldersgrense: 4 år
Age limit: 4 years


Biografi:

TwoSet Violin er en musikalsk komedieduo bestående av de australske fiolinistene Brett Yang og Eddy Chen (Wei Chen Chen). De er mest kjent for sin musikalske YouTube-kanal komedie, som har passert 4 millioner abonnenter og nesten 1.3 milliarder visninger per januar 2024.

TwoSet Violin er den første klassiske musikkbaserte kanalen som når 4 millioner abonnenter. Da de nådde 2 millioner abonnenter på YouTube, holdt de et livestream-arrangement der Brett Yang spilte Tsjaikovskijs fiolinkonsert. Denne livestreamen fikk over 40 000 live-seere - det største live-publikummet til Tsjaikovskijs fiolinkonsert i historien.
Da de nådde 3 millioner YouTube-abonnenter, holdt de et livestream-arrangement der Wei Chen Chen spilte Sibelius' fiolinkonsert. På samme måte hadde livestreamen over 50 000 live-seere – det største publikummet til Sibelius' fiolinkonsert i historien.
For deres 4 millioner abonnenter milepæl, gjorde de to musikerne sin første profesjonelle orkesterdebut. Tarisio i New York lånte dem to gull-alder Stradivarius-fioliner til konserten – noe som vanligvis bare gis til solister i verdensklasse. TwoSet Violin fortsatte å opptre med Singapore Symphony Orchestra til fullt hus, hvor billettene ble utsolgt på under 2 minutter.