Oslo Konserthus | Wenche Myhre 75 år!
Hold nede ctrl tasten og trykk + / - Hold nede cmd tasten og trykk + / -
AA
Wenche Myhre 75 år!

Wenche Myhre 75 år!

(flyttet fra 19.02.2022 til 21.05.2022)

Kjøp gavekort
Priser (eks. bill. avgift)625,-1030,-

Informasjon 21. januar 2022:

På grunn av myndighetenes fortsatt uklare beskjeder om gjenåpning av kultursektoren i Norge, må vi dessverre se oss nødt til å flytte Wenche Myhre 75.
Dette showet er en stor produksjon som involverer mange mennesker, og når det ikke er noe forutsigbarhet i forbindelse med pandemien har vi ikke noe annet valg enn å fytte forestillingene. 

Konsertene som begge er utsolgt, var planlagt å spille lørdag 19. Februar kl. 16.30 og kl. 20.00 

Begge disse konsertene blir nå flyttet til lørdag 21. mai til samme tidspunkter. 

Vi beklager sterkt at denne situasjonen går utover publikum, men det er utenfor vår kontroll.  

Wenche er selvfølgelig veldig lei seg for at denne situasjonen har oppstått. – Dette showet gleder jeg meg stort til, og jeg håper virkelig at vi sees den 21 mai- sier Wenche.

Wenche Myhre 75 år!


Hele Norges Wenche Myhre fyller 75 år, og du er invitert på bursdagsfesten!

Den store artisten tar med seg sine største hits og et orkester på ti for å feire livet og musikken i Oslo konserthus.

Wenche Myhre har vært en folkekjær artist helt siden hun var tidlig i tenårene. Som 13-åring vant hun en talentkonkurranse, og som premie fikk hun platekontrakt. Den første singelen «Åh, det er søndag» ble selvsagt kjempepopulær, og resten er historie. Over 60 år senere kan hun se tilbake på en fantastisk karriere, både som artist og skuespiller på film og scene.

Wenche Myhre har gjort suksess i flere land, Sverige, Danmark, Østerrike, Sveits og ikke minst i Tysklan . Der har hun toppet listene, hatt flere store TV-show og i tillegg representert landet i den internasjonale Grand Prix-finalen.

Sanger som «La meg være ung», «Vi lever», «Katta vår», «Vinter og sne», «66», «Det er slike ting som hender», «Gi meg en cowboy til mann», «Å-å-å sheriff», «Ei snerten snelle», «En natt forbi», og mange flere, er for lengst allemannseie for flere generasjoner her hjemme, og Wenches sanger har fulgt oss som et lydspor gjennom store og små øyeblikk i livene våre.

Alt er klart for en kveld hvor vi får kjenne på hele følelsesregisteret. Det blir ballader, rock and roll, smil og latter, men også rørende øyeblikk. Wenche Myhre er en av våre aller største formidlere, og få klarer å spille på alle strengene med samme naturlige eleganse og treffsikkerhet.

Orkesteret ledes av Wenches samboer, den svenske dirigenten, musikeren og arrangøren Ander Eljas. Etter å ha turnert med Abba på 70-tallet har han vært en sentral figur i svensk musikkliv, og arrangerte senere blant annet originalmusikken til Chess for orkester – og dirigerte London Symphony Orchestra som en del av jobben. Anders har også jobbet med musikaler som Les Miserables, Mamma Mia!, Guys and Dolls, og samarbeidet med store artister både i Sverige og i utlandet – og selvsagt Wenche Myhre!

Da Wenche rundet 70 fylte hun Oslo Spektrum, og leverte et fantastisk show som høstet stående applaus.

Nå er det duket for 75 års bursdagsfest – dette vil du ikke gå glipp av.