Oslo Konserthus | Ofte stilte spørsmål
Hold nede ctrl tasten og trykk + / - Hold nede cmd tasten og trykk + / -
AA

Ofte stilte spørsmål

​Barn

Vi gjør oppmerksom på at en del av barne- og familieforestillingene har en anbefalt nedre aldergrense. På grunn av brannforskrifter må alle publikummere løse inn billett, også barn under ett år.

Garderobe

Det er garderobe i hovedfoajeen. Garderoben er ubetjent og tøyet henges der på eget ansvar. Det er ikke garderobeplikt, men vi oppfordrer publikum til å henge fra seg yttertøy.

​Fotografering og mobilbruk

På de aller fleste forestillinger er det ikke tillatt å fotografere/filme.

Vi ser helst at du har mobilen i lommen. Ingen som har kjøpt billett ønsker å se konserten gjennom ditt mobilkamera. VIS HENSYN til de rundt og bak ved eventuell mobilbruk. Vær tilstede og nyt konserten. På forhånd takk!

​Servering:

Vi har flere barer i foajeområdet som selger kaffe, mineralvann, øl og vin i alle pauser og åpner en time før forestillingsstart for arrangement i Store sal.

Det er ikke alle konserter det er tillatt å ta med drikke inn i salen.


Restaurantdriften på Konserthuset er kontantfri

Folk flest foretrekker elektroniske betalingsløsninger og bruk av kontanter utgjør nå under 6 prosent av pengebruken vår. Konserthuset Restaurantdrift har som stadig flere serveringssteder gått over til kontantfri betaling.


​Forhåndsbestilling i baren:

Husk at man kan bestille servering både før forestilling og til pausen. Da unngår du kø. Vi anbefaler at før du bestiller forsikrer deg om at det er pause i forestillingen du skal se. Din bestilling vil stå klar i henhold til tidspunktet du har valgt.
Ta kontakt med barpersonalet når du kommer, så kan du bestille hos dem.

​Åpningstider i billettluken:

Se info her: https://www.oslokonserthus.no/...

​Konsertstart:

Dørene inn til foajeen åpnes en time før konsertstart, og dørene inn til salen åpnes en halvtime før konsertstart.

OBS!
Konserter i Oslo Konserthus starter som regel til oppsatt tid. Pass på å komme i god tid før konsertstart.

​Gavekort:

Billettluken selger gavekort som kan brukes på alle konsertene i Konserthuset.

Gavekort kan også kjøpes på https://tix.no/nb/oslok/buying...

For mer informasjon kan du sende en epost til billetter@okh.no

Heis:

Det finnes flere heiser i Oslo Konserthus.

HØRSELSHEMMET
Teleslynge er installert i Store Sal og gir best virkning på radene 8 til og med 14.

OBS: Det er ikke teleslynge på radene 21 til 36.


Det er desverre IKKE teleslynge i Lille Sal.

FUNKSJONSHEMMET

Er du avhengig av rullestol eller har problemer med å gå i trapper må du benytt heisene i hovedfoajeen til etasjeplanet hvor du har plass. Kom i god tid før konserten starter slik at vi kan hjelpe deg til riktig plass.

Hvis du bruker en stor rullestol, vennligst ta kontakt med oss i god tid i forveien slik at vi kan gjøre besøket hos oss så bra som mulig.

Kommer du med bil og benytter Konserthusets reserverte rullestolplasser (OBS! Betaling også på rullestolplassene!), kan du bruke Konserthusets kontor- og sceneinngang. Innkjøring og evt. parkering er parkeringsplassen under Konserthuset, Munkedamsveien 14. Resepsjonsvakten henviser deg videre.

Store Sal har egne plasser for rullestol på rad 20 og rad 21. Vær obs på at gulvet heller litt på rad 21 og at man må sette på bremsene på rullestolen.

Parkering

Det er gode parkeringsmuligheter på Konserthusets parkeringsplass som ligger under Konserthuset. Parkeringsplassen er åpen mot avgift alle dager hele døgnet. Parkeringsavgift betales etterskuddsvis. Parkeringen driftes av Q-park.

www.q-park.no

Det finnes også flere parkeringshus og gateparkering i umiddelbar nærhet.

Salkart Store Sal