Oslo Konserthus | Presse og markedsføring
Hold nede ctrl tasten og trykk + / - Hold nede cmd tasten og trykk + / -
AA

Presse og markedsføring

MANGE ÅRS ERFARING, STORT NETTVERK OG GODE AVTALER!

Hos oss finner du erfarne medarbeidere i alle ledd, og vi har over 45 års erfaring med gjennomføring av konserter og arrangementer. Dette gir oss tyngde og vi har et stort nettverk.

Alle arrangement med billettsalg blir oppført på vår hjemmeside, blir omtalt i vårt nyhetbrev og på sosiale medier.

Ta gjerne kontakt hvis du trenger råd og veiledning i forhold til billettsalg, sosiale medier, nyhetsbrev, plakater, flyere, digitale annonser og media.

NB! Vi gjør oppmerksom på at alt materiell designes i henhold til Oslo Konserthus` grafiske profil, og vi forbeholder oss retten til å avslå materiale som ikke samsvarer med vår profil. (Grafisk profil utviklet av WE Oslo).

Personvern

Personvernerklæring

Oslo Konserthus sender ut nyhetsbrev cirka 2-5 ganger per måned via e-post. For at vi skal kunne sende e-post må du registrere en e-postadresse. Make AS (www.make.as) er databehandler for nyhetsbrevet. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet. E-postadressen slettes også om vi får tilbakemelding om at den ikke er aktiv. Du kan velge å oppgi om du representerer en virksomhet, er privatperson, en journalist eller annet. Dette gjøres for at vi kun skal sende relevant informasjon.

Bilder fra Konserthuset som kan brukes med godkjennelse fra vår markedsavdeling. Last ned høyoppløste versjoner under slideshow.

Bilder av direktør Jørgen Roll som kan brukes med godkjennelse fra vår markedsavdeling. Last ned høyoppløste versjoner under slideshow.

Andre spørsmål?

Har du andre spørsmål vedrørende presse, pressebilletter, pressepolicy eller bilder? Ønsker du bilder av artister eller kontakt med management for avtale om intervju?

Send en e-post eller kontakt vår markedsavdeling ved:
Markedssjef: Kristin Sundt

Kontakt markedsavdelingen

Markeds- & kommunikasjonssjef / Marketing & Communication Manager

Kristin Sundt

+47 415 34 612
Grafisk designer / Graphic designer

Mari Lillehagen

+47 415 34 613