Oslo Konserthus | Bugge Wesseltoft
Hold nede ctrl tasten og trykk + / - Hold nede cmd tasten og trykk + / -
AA

Bugge Wesseltoft

It's snowing on my piano

Kjøp gavekort
Priser (inkl. bill. avgift) Ordinær 545,- Ledsagerbillett 0,-
10des
TidspunktPauseSalBilletter
Konserten starter presis* Slutt-tidspunkt er et estimat.

Bugge Wesseltofts «It’s Snowing on my piano» ble sluppet i 1997, og med godt og vel 150 000 solgte eksemplarer, er juleklassikeren «It’s snowing on my piano» en gigantisk suksess i norsk jazz- og musikkhistorie. Vær forberedt på vakre og neddempede versjoner av våre kjæreste julesanger, kontemplativt, men samtidig full av detaljer for den våkne lytter. Perfekt medisin for å blåsa bort akutt julestress!

Bugge Wesseltofts julekonsert i Oslo Konserthus har en lang tradisjon. For mange er denne konserten et avbrekk i all julemaset. Et musikalsk neddempet pusterom hvor man kan lene seg tilbake og nyte musikken.

Bugge forteller selv historien bak platen:

«Snowing on my piano» ble laget ut fra et ønske om ro og fred i Jula, og en pause fra stress, gavehysteri og det å måtte være så voldsomt lykkelig hele tiden. Som ung jobbet jeg ved et akuttmottak på psykiatrisk sykehus og det var et sjokk for meg å oppdage at Jula også er en høytid for depresjon, ensomhet og vold i hjemmet. Da et tysk plateselskap spurte meg om å lage en solopiano plate med julesanger var jeg sterkt i tvil men valgte til slutt å spille den inn på betingelse av at jeg fikk gjøre det på min egen måte. Det å være glad i hverandre og ha tid til hverandre er det viktigste vi kan drive med i julen.»