Oslo Konserthus | Kristian Kristensen
Hold nede ctrl tasten og trykk + / - Hold nede cmd tasten og trykk + / -
AA

Kristian Kristensen

Kjøp gavekort
Priser (inkl. bill. avgift) Voksen 520 - 570,- Student 470 - 520,- Honnør 470 - 520,- Ledsagerbillett 0,- Barn 470 - 520,-
17des
TidspunktPauseSalBilletter
Konserten starter presis* Slutt-tidspunkt er et estimat.

Kristian Kristensen med band

Kristian Kristensen fra Harstad har etablert seg som en av de virkelig store stemmene og låtskriverne her i landet. Låtene har blitt en live-favoritt hos mange og han har turnért hele lander rundt både solo og med band.

Med suksesslåtene Kan du lære mæ, Du ga mæ viljestyrke og ikke minst Gressholmen har Kristian, med den store stemmen og det varme hjertet, kapret en plass hos det norske folk – både på streaming, men kanskje spesielt live.

I fjor sa Kristian Kristensen ja til å være med i TV-2 programmet «Hver gang vi møtes» som sendes i disse dager. Tolkningene hans av andres låter som Bjørn Eidsvågs «Eg Ser» har gitt mersmak hos både kritikere og fans. Hver uke framover slippes det en ny tolkning fra Kristian rett før programmet sendes på TV.

Kristians siste album «2003», er hans personlige historie fra det a° være en ung, usikker gutt som låste seg inn på gutterommet, til den personen han har blitt i dag. Et sterkt personlig portrett bakt inn i gode låter.