Oslo Konserthus | Røverstaden
Hold nede ctrl tasten og trykk + / - Hold nede cmd tasten og trykk + / -
AA

Røverstaden

Kultur, scener og bar under ett og samme tak

TRE ETASJER
Kulturbygget dekker vestsiden av sentrum sitt behov for et solid kulturtilbud. I øvre etasje jobber aktører og pådrivere innenfor bl.a. film, mote, kunst, eventplanlegging, arkitektur, og design. Les mer om leietagerne våre på deres egne nettsider.

KONSERTSCENE I UNDERETASJEN

Røverstaden leies ut til forskjellige arrangementer som konserter, slippfest, klubb, kickoff, seminarer, julebord og firmafest for å nevne noen. Vi har i tillegg møterom tilgjengelig på Røverstaden for utleie. Ta kontakt med info@roverstaden.no for mer informasjon.

Røverstadens konsertscene, Klubben, har et variert og bred konsert- og klubbprogram i et mellomstort format. Med en kapasitet på 600 personer og med en intim utforming vil man få en unik nærhet til artistene som står på scenen og en annerledes atmosfære. Her kan man også arrangere forskjellige firma-eventer som foredrag, kurs eller kickoff. Rommets utforming gjør at mulighetene er mange.
Sjekk ut roverstaden.no for mer informasjon om Røverstaden og husets arrangementer.

Praktisk informasjon som er nyttig for deg som skal på konsert eller arrangement i Røverstaden

Røverstaden har kun åpent ved arrangementer.

ADRESSE: Munkedamsveien 15, 0250 Oslo

GJENGLEMT/HITTEGODS
Glemt noe? Send epost til info@roverstaden.no.
Alt fjernes eller leveres til Fretex etter 3 måneder.

INNGANGER
Huset har tre innganger/utganger. Inngangen i øvre plan (opp trappen mot OKH) er forbeholdt leietakerne våre, mens inngangen rett under trappen (akkurat under Oslo Konserthus) er hovedinngangen til Røverstaden. Denne døren er den enkleste veien til Sentralrommet (ned trappen). Her ligger også garderobe.
Inngangen direkte ned til Klubben er inngangen parallelt med hovedinngangen. Geografisk sett er inngangen nærmest Aker Brygge, og lengst bort fra Nasjonalteatret. Denne blir kun benyttet under arrangementer.

PARKERING
Nærmeste parkering er Vikaterassen P-hus, eller under Oslo Konserthus. Betaling mot avgift.

KOLLEKTIVTRANSPORT
Nærmeste koletivmøtepunkt er Nationaltheatret. Her korresponderer lokaltog, trikk, buss og t-bane. Se ruter.no for rutetider.

BILLETTSALG
Billetter selges gjennom oslokonserthus.no Billetter kan også kjøpes hos billettkontoret til Oslo Konserthus. Inngang til billettluken er fra Vikaterrassen i Ruseløkkveien.

AVLYSTE ARRANGEMENTER
Ved avlysning av arrangement refunderes billetter innen gitte frister. Ved avlysning vil alle med billetter bli kontaktet på mail. Har du spørsmål når du oss på info@roverstaden.no.

ALDERSGRENSE
Røverstaden er åpent for alle frem til en viss tid på døgnet. Etter dette kan det innføres en aldersgrense. For arrangementer i KLUBBEN er aldersgrense spesifisert i hvert enkelt arrangement på nettsiden. Alle publikummere har legitimasjonsplikt.

​ALKOHOL/RUSMIDLER
Vis alkoholvett! Vi forbeholder oss retten til å avvise overstadig berusede og rusede personer i døren, samt bortvise dem fra våre lokaler. Det er ikke tillatt med medbragt alkohol og andre rusmidler.

​PERSONVERN
Røverstaden oppbevarer ingen personopplysninger om deg, med mindre du har gitt samtykket til dette. Vi oppbevarer opplysninger (e-postadresse) til de som har samtykket til å motta nyhetsbrev fra Røverstaden.
Dette skjer enten ved at du selv melder deg på - via nettsiden eller Tix når du kjøper billetter til et av våre arrangement. De som har opt-in at Røverstaden kan lagre e-postaddressen din kan motta mail om nyheter og arrangementer, slipp, forsalg, og/eller gi ut annen informasjon, eks. avlysninger. Vi kan sende markedsundersøkelser, men dette skjer kun 1 gang i året. Vi lover å ikke sende mail om nyheter og slipp mer enn én gang per 14. dag. Du kan til en hver tid melde deg av dette ved å trykke "meld deg av"-linken i bunnen av hver e-post du mottar av oss.
Via vår avtale med Tix kan vi få opplysninger om deg når du kjøper billetter til et av våre arrangement. Det kan hende vi må få kontakt med deg for å gi deg informasjon om endringer / avlysning eller forsinkelser om et arrangement du har kjøpt billett til på Røverstaden. Etter at vi har sendt informasjon ut til deg, blir dine personopplysninger slettet permanent, og ikke benyttet til et annet formål.

GARDEROBE

Garderoben bemannes under enkelte arrangementer. Når garderoben er ubemannet, skjer oppbevaring på eget ansvar. All oppbevaring av verdisaker skjer på eget ansvar. Garderoben stenger 1 time etter endt konsert.

MAT
Furset Catering leverer mat til Røverstaden.

SITTE-/STÅPLASSER
I Klubben er det hovedsakelig ståplasser, med mindre noe annet er oppgitt.

TILGJENGELIGHET
Vi har heis med tilgang til alle etasjer. Gi beskjed til en av våre ansatte ved ankomst.

FOTOGRAFERING
Det er fotoforbud på alle våre arrangementer. Pressefotografer må ta kontakt med info@roverstaden.no på forhånd av arrangement.

HØRSEL
Pass på din egen hørsel og bruk ørepropper. Ørepropper kan hentes ut i baren.

STORBELYS

Vi bruker strober på enkelte av våre arrangementer. Det vil bli opplyst om dette ved inngangen.

​LEDSAGER
Ledsager betaler kun billettavgift mot fremvisning av ledsagerbevis.


Gå til nettsiden: www.roverstaden.no

Røverstadens åpningstider

Se roverstaden.no for oppdaterte åpningstider.

Inngang, Røverstaden

Kontakt Røverstaden

Bordreservasjon: bar@roverstaden.no

Generelt: info@roverstaden.no
Bookinghenvendelser: booking@roverstaden.no
Pressehenvendelser: presse@roverstaden.no