Oslo Konserthus | Røverstaden
Hold nede ctrl tasten og trykk + / - Hold nede cmd tasten og trykk + / -
AA

Røverstaden

Vår kulturscene en trapp ned

TRE ETASJER
Røverstaden skal være et sted med høyt aktivitetsnivå hele døgnet rundt, fra morgen til kveld. Kulturbygget skal dekke denne delen av sentrum sitt behov for et solid kulturtilbud. I øvre etasje jobber aktører og pådrivere innenfor bl.a. film, mote, kunst, foto, eventplanlegging, arkitektur, og design. Les mer om leietagerne våre på deres egne nettsider.

VI HAR MAT & DRIKKE

I hovedetasjen tilbyr vi god mat og drikke i trivelige omgivelser. Det er åpen fra formiddag til sent på kveld. Vi har veldig god kaffe og pizzarestauranten serverer knallbra pizzaer!

Se menyen til Cin Cin her.

For bordbestilling: bordbestilling@cincin.no "

KONSERTSCENE I UNDERETASJEN

Røverstadens konsertscene, Klubben, jobber med å skape et variert og bred konsert- og klubbprogram i et mellomstort format. Med en kapasitet på 750 personer og med en intim utforming vil man få en unik nærhet til artistene som står på scenen og en annerledes atmosfære. Enkelt og greit er Klubben skapt for konsertopplevelser i et klubbformat, uansett sjanger. Konsertscene kombinert med fotoutstillinger på et internasjonalt nivå (kuratert av en annen leietager, Lumina Gallery) på veggene av sentralrommet er kjelleren en pulserende plattform for kunst, konsert, klubb og andre arrangementer som står i stil med resten av huset. Sjekk ut roverstaden.no for mer informasjon om Røverstaden og husets fremtidige arrangementer.

Praktisk å vite

Kontakt oss for info og booking om Røverstaden

Røverstadens åpningstider

Mandag - torsdag: 11 - 23
Fredag: 11 - 00
Lørdag: 12 - 00
Søndag 12 - 22

Inngang, Røverstaden

Kontakt Røverstaden

Generelt: info@roverstaden.no
Bookinghenvendelser: booking@roverstaden.no
Pressehenvendelser: presse@roverstaden.no

Les mer om Røverstaden

Gå til nettsiden: www.roverstaden.no