Oslo Konserthus | Sponsorer
Hold nede ctrl tasten og trykk + / - Hold nede cmd tasten og trykk + / -
AA

Sponsorer

Oslo Konserthus

Haavind Advokatfirma har inngått en spennende hovedsponsoravtale med Oslo Konserthus.

Avtalen gir begge selskaper gode muligheter for gjensidig og næringsrikt samarbeid . Oslo Konserthus trenger gode støttespillere for å beholde sin posisjon som en av hovedstadens viktigste kultur-arenaer. Haavind er et av Norges fremste advokatfirmaer og er sentralt plassert rett ved Konserthuset. Haavind er en naturlig hovedsponsor og partner i en spennende tid.

Administrerende direktør i Oslo Konserthus, Jørgen Roll, uttaler at han er svært glad for å få med Haavind som sponsor. Dette vil forsterke Konserthusets viktige posisjon i Vika og Oslo og gi gode ringvirkninger internt og eksternt. Jeg gleder meg til et spennende samarbeid i tiden som kommer».
Oslo Konserthus har to hovedsponsorer og en samarbeidspartner.

Braathen Eiendom er stolt hovedsponsor av Oslo Konserthus.

Om Braathen Eiendom: I våre bygg i Vika og Bjørvika tilbyr vi utleie av både fleksible løsninger i Flyt® kontorhotell, utleie av møterom, auditorium og eventlokaler samt større kontorer på fast kontrakt.

"Vi ønsker å gi noe tilbake til en institusjon som vi mener har bidratt til å løfte det kulturelle nivået i Oslo, og som representerer kvaliteter vi verdsetter. Oslo Konserthus ligger vis-à-vis vårt kontor i Vika, hvor også Oslo-Filharmonien holder hus. Veien til Oslo Konserthus er med andre ord kort for både Oslo-Filharmonien og oss."

https://braatheneiendom.no/


Haavind Advokatfirma hovedsponsor:

"Haavind er et av Norges ledende advokatfirmaer. Vi er et fullservice advokatfirma og har mange av Norges største selskaper som kunder."

https://haavind.no/


Samarbeidspartner Kaffebryggeriet:
Kaffebryggeriet tilbyr kaffemaskin og vanndispenser til bedrift og kontor. Vi tilpasser våre kaffeløsninger til din bedrifts behov.

https://www.kaffebryggeriet.no...