Oslo Konserthus | Oslo Konserthus
Hold nede ctrl tasten og trykk + / - Hold nede cmd tasten og trykk + / -
AA
Arkivert
arrangement
-
Archived
show

Blood, Sweat & Tears - World Tour 2023

Røverstaden

ARKIVERT ARRANGEMENT / ARCHIVED SHOW

Kjøp gavekort
28sep 23
TidspunktPauseSalBilletter
Konserten starter presis* Slutt-tidspunkt er et estimat.

Lokale: Klubben i Røverstaden
Aldersgrense: 18 år
Dører Røverstaden: 19:00
Support: Elona Planman (Dueslaget): 19:30
Dører Klubbscenen: 20:00
Blood Sweat & Tears: 20:30
Saloppsett: Sittende


Blood Sweat & Tears

Blood Sweat & Tears er mer enn et band – de er et musikalsk eventyr som spenner over flere tiår med musikkhistorie. Med et utall klassiske album og hitsingler bak seg, fortsetter de å begeistre nye generasjoner av fans med verdensomspennende turnéer.

Det blir en forrykende konsert man får når Blood Sweat & Tears skal sette fart på sitt publikum!

Det har gått 50 år siden grunnleggeren Bobby Colomby med sin fantastiske jazzbakgrunn etablerte Blood Sweat & Tears (BS&T) i New York i 1967. Få andre band kan vise til en historie tilbake til 1967 og en slagerparade bestående av spor som «Spinning Wheel», «You’ve Made Me So Very Happy», «I Can’t Quit Her», «Hi-De-Ho» og «Lucretia MacEvil».

Bandets andrealbum «Blood, Sweat & Tears» toppet Billboard-listene i mange uker og vant den prestisjetunge Grammy-utmerkelsen «Årets album» foran Beatles sin «Abbey Road».

Support
Elona Planman turnerer i hele Norden med sine sterke, livsbekreftende tekster, sitt eget uttrykk og en sjelden scenetilstedeværelse. Med to album under beltet og mange historier i kofferten, opptrer Elona Planman med bluesy gitar og munnspill før konserten til Blood Sweat & Tears.