Oslo Konserthus | Oslo Konserthus
Hold nede ctrl tasten og trykk + / - Hold nede cmd tasten og trykk + / -
AA
Arkivert
arrangement
-
Archived
show

Oral Bee, Mr. Pimp-Lotion og Big Ice Juleshow

(Flyttet fra 11.12.21 til 10.12.22) - Røverstaden

ARKIVERT ARRANGEMENT / ARCHIVED SHOW

Kjøp gavekort
10des 22
TidspunktPauseSalBilletter
Konserten starter presis* Slutt-tidspunkt er et estimat.

Lokale: Klubben i Røverstaden
Dører: 20:00
Konsertstart: 21:30
Aldersgrense: 18 år
Saloppsett: Stående


Oppvarmingsartist: Gjellis - et 18 år gammelt stjerneskudd fra Stabekk varmer opp. Han har i høst debutert med EP-en Bunnslammet, hvor han har fått hjelp fra Big Ice og JNS.

https://open.spotify.com/album/7rYsz352kh0HS7Zm1r8o2e?si=7d0x0in_SaanHLCU2TvwHg

https://open.spotify.com/album/4jKY5v93uRVwVPAqXaYMwW?si=EOocaw7NSbOYWrdMmM7v8g

DPF JULEKONSERT!

Endelig er tiden inne for en ny julekonsert med Den Hellige Treenigheten, Oral Bee, Mr. Pimp-Lotion & Big Ice! Tidligere har de skapt akutt julestemning i Jakobkirken, på Rockefeller og på Parkteatret med sine spektakulære juleshow. Opp gjennom årene har de skapt en stor katalog med julelåter, inkludert klassikere som "Maske Hele Jula" (med Emil Solli-Tangen), "Faller Som Snø" (med Morgan Sulele), "Jul i Baris" og "Julebrus". De lover publikum en fortreffelig miks av julelåter, gatefavoritter, hits og gjesteartister.

Big Ice & Oral Bee slapp i høst PIONERER 2, stappet med West Coast-bangers for menigheten, mens Mr. Pimp-Lotion har skapt furore i år med sin nye karakter Roy Harrytassen. Harrytassens hit "Sæla På" (med Staysman og DJ Dan) nærmer seg 2 millioner streams på Spotify. Og nå i desember kommer Harrytassens nye album "XXXSOS". Se opp for et eget sett fra Roy Harrytassen, som har annonsert at han ankommer Røverstaden i limousin! Det blir også gode muligheter til å kjøpe Da Playboy Foundation-merch og Oral Bees bøker på konserten.

INFO FRA 2021: UTSATT - NY DATO 10.12.22
Oral Bee, Mr. Pimp-Lotion & Big Ice har flere sagnomsuste julekonserter på samvittigheten, blant annet en svært sakral konsert i Jakobkirken. Katalogen deres har et sterkt knippe med jule-hits, som "Maske Hele Jula", "Faller Som Snø", "Jul i Baris" og "Julebrus" og målet for årets julekonsert er å tangere julestemningen som Karsten og Petra skapte i filmen Karsten og Petras vidunderlige jul. Dette blir også Da Playboy Foundations første offentlige konsert etter gjenåpningen og de hellige tre gleder seg til å spille for et stående og utagerende publikum igjen.