Oslo Konserthus | Oslo Konserthus
Hold nede ctrl tasten og trykk + / - Hold nede cmd tasten og trykk + / -
AA
Arkivert
arrangement
-
Archived
show

LIVE FOYN FRIIS KVINTETT

Jazzkafé

ARKIVERT ARRANGEMENT / ARCHIVED SHOW

Kjøp gavekort
05nov 22
TidspunktPauseSalBilletter
Konserten starter presis* Slutt-tidspunkt er et estimat.

Utvalgte lørdager arrangeres det Jazzkafé i vårt lyse og luftige glasshus som "svever" over Munkedamsveien. Her får du mulighet til å oppleve ulike band, i et mindre og intimt format, i tillegg til en rekke spennende vokalister og musikere fra ulike sjangre innen jazz. Samtidig kan du nyte mat og drikke i hyggelig lag med andre jazzelskere. Dørene åpner kl. 13.00, bandene spiller fra kl. 14.00 til ca. 16.00 inkl. pause.

En etage opp fra billettluken. Trapp eller heis. Bord og stoler med unummerert plassering. Man kan kjøpe et utvalg av påsmurt, bakverk og kake fra baren. Vi ønsker å redusere matsvinn, det er derfor et begrenset utvalg og antall. Det kan forekomme at det vil bli utsolgt for noe av mattilbudet før konserten starter.


LIVE FOYN FRIIS KVINTETT

Live Foyn Friis vokal

Lyder Øvreås Røed trompet

Bård Helgerud git

Rodrigo Villagra bass

Magnus Eide trommer

Live Foyn Friis fra Asker har studert de gamle jazz- sangerinnene helt fra barnsben av. Spesielt mange av sangene fra repertoaret til den store Sarah Vaughan har Live tatt med seg til eget band. Hun ble nominert til den danske spellemannprisen med sine fire album i kategoriene årets vokaljazz- album og årets særutgivelse av Danish Music Awards.

Hun vant tittelen årets Unge Jazzkomponist, og ble i samme anledning utnevnt som Danmarks nye jazzstjerne! Live Foyn Friis bor nå i Norge.


Jazzkafe-konsertene er et samarbeid mellom Oslo Konserthus og New Orleans Workshop Jazzclub.