Oslo Konserthus | Oslo Konserthus
Hold nede ctrl tasten og trykk + / - Hold nede cmd tasten og trykk + / -
AA
Arkivert
arrangement
-
Archived
show

Rattlesnake Milk

Røverstaden

ARKIVERT ARRANGEMENT / ARCHIVED SHOW

Kjøp gavekort
27sep 23
TidspunktPauseSalBilletter
Konserten starter presis* Slutt-tidspunkt er et estimat.

Scene: Klubben, Røverstaden
Dører: 19:00
Konsert: 20:00
Aldersgrense: 18 år
Skjenkestopp: 22:00
Saloppsett: Sittende


Rattlesnake Milk fra ødemarkene i Sør-Texas. De har liksom «ekstra alt» sammenlignet med de fleste andre band i samme musikalske landskap. De er mer country enn noe annet band som holder honky tonk-musikken i gang i Texas. De er mer punk enn ethvert punkband som ser ut til å tro at frisyrer og egenskaper er viktigere enn musikken. De er mer surf, modig og psykedeliske enn noe annet hipsterband mellom Echo Park og Brooklyn. De er Rattlesnake Milk og er nå på vei til Skandinavia for første gang!

Med en enkel firemanns lineup oppnår Rattlesnake Milk det mange andre band ikke klarer med så mye mer - geniet ligger i enkelheten i tilnærmingen deres. De graver seg ned til selve kjernen av sjelen og legger alt annet til side. Mens de fleste andre etterligner trender plukket opp fra andre, har Rattlesnake Milk plukket opp noe helt unikt, men uhyggelig kjent på samme tid. Med musikalsk mestring treffer de blinkskudd hver gang.

Det hele ledes av forsanger og rytmegitarist Lou Lewis, som ikke er noen forbløffende sanger, men som vet nøyaktig hvor han skal legge vekten i en frase for å få tekstene til å ose av følelser. Førstegitarist Andrew Chavez er bandets ess i hvordan han bringer historiefortelling til soloene sine. Trommeslager Corey Alvarez og bassist Eric Pawlick gjør lyden av Rattlesnake Milk organisk og levende, selv om dens største salgsargument er hvor diskré den er.


https://youtu.be/x8cJb8Gqzaw

https://youtu.be/RaivZ9Jlmeo