Oslo Konserthus | Arve Tellefsen med venner
Hold nede ctrl tasten og trykk + / - Hold nede cmd tasten og trykk + / -
AA

Arve Tellefsen med venner

Kjøp gavekort
Priser (inkl. bill. avgift) Ordinær 695,-
01okt
TidspunktPauseSalBilletter
Konserten starter presis* Slutt-tidspunkt er et estimat.

Arve Tellefsen med venner

ARVE TELLEFSEN – fiolin, Kjetil Bjerkestrand – kapellmester, tangenter, Ellen Andrea Wang – kontrabass og vokal, Frode Alnæs – gitarer og vokal, Torstein Lofthus – Trommer/perkusjon

Arve Tellefsen har et nært forhold til Oslo Konserthus som strekker seg over mange tiår. Nå er det en stor glede å få oppleve han igjen i Store Sal sammen med dette A-laget av musikere.

Kveldens kapellmester blir Arve sin mangeårige samarbeidspartner, Kjetil Bjerkestrand, og sammen har de håndplukket musikere fra absolutt øverste hylle.

Kjetil og Arve har jobbet sammen i over 35 år, helt siden de sammen laget et av Norges mest solgte album «Pan» i 1988. Kvelden blir en reise i selve livet, med populære musikkstykker og lekne historier og kanskje noen skrøner fra Tellefsen, fra hans mange år som en av Norges mest kjente musikere. Det blir en forestilling preget av feelgood og spilleglede.

Velkommen til et nært møte med myten, fortelleren og fiolinisten Arve Tellefsen. Dette blir en enestående sjanse for Oslos publikum å få oppleve Arve i storformat igjen.


Arve Tellefsen
Kjetil Bjerkestrand – kapellmester
Ellen Andrea Wang
Frode Alnæs
Torstein Lofthus