Oslo Konserthus | Oral Bee, Mr. Pimp-Lotion og Big Ice Juleshow
Hold nede ctrl tasten og trykk + / - Hold nede cmd tasten og trykk + / -
AA

Oral Bee, Mr. Pimp-Lotion og Big Ice Juleshow

(Flyttet fra 11.12.21 til 10.12.22) - Røverstaden

Kjøp gavekort
Priser (eks. bill. avgift) Ordinær 295,-

UTSATT - NY DATO 10.12.22


Oral Bee, Mr. Pimp-Lotion & Big Ice har flere sagnomsuste julekonserter på samvittigheten, blant annet en svært sakral konsert i Jakobkirken. Katalogen deres har et sterkt knippe med jule-hits, som "Maske Hele Jula", "Faller Som Snø", "Jul i Baris" og "Julebrus" og målet for årets julekonsert er å tangere julestemningen som Karsten og Petra skapte i filmen Karsten og Petras vidunderlige jul. Dette blir også Da Playboy Foundations første offentlige konsert etter gjenåpningen og de hellige tre gleder seg til å spille for et stående og utagerende publikum igjen.

I tillegg til julehits får du servert en rekke klassiske bangers og kanskje noen nye smashes fra Oral Bees kommende album Lojal Mot Spillet (november) og Mr. Pimp-Lotions karakter Harrytassen sitt nye eurodance-album. Du får også anledning til å kjøpe Oral Bees nye selvbiografi Livet til en norsk boss 2 - Nå snakker vi business. Skal du på julebord den kvelden så vet du hvor festen skal fortsette. Hadde du planlagt hyttetur den helgen vet du innerst inne at den bør avlyses. Du vil vel ikke utsette deg for Pimpgudens vrede?


SUPPORT

Slæm Dønk er klar for å varme opp gatene før Da Playboy Foundations juleshow. I sommer har han hatt hits med "Mango IPA" og "Mango IPA -Remix (feat. Mr. Pimp-Lotion, Vidar Villa, Jesper Jenset og Bendik)". Han er også medlem av Lotionbanden og har bidratt på flere spor på albumet Det Første Kuppet. Slæm Dønk er nå aktuell med ny single "Hvor er fu?"