Oslo Konserthus | David Skinner - solo piano
Hold nede ctrl tasten og trykk + / - Hold nede cmd tasten og trykk + / -
AA

David Skinner - solo piano

Jazzkafe

Kjøp gavekort
Priser (inkl. bill. avgift) Ordinær 230,-
07sep
TidspunktPauseSalBilletter
Konserten starter presis* Slutt-tidspunkt er et estimat.

DAVID SKINNER - SOLO PIANO

David Arthur Skinner regnes som en av Norges absolutt fremste jazzpianister. Hans konserter er en magisk reise i musikkens verden, kom og hør!

Skinner er født på Isle of Wight i England og bosatt i Norge fra 2005.

Han er også bandleder og komponist, men er mest kjent som utøver av alle typer improvisert musikk, fra tradisjonell jazz og stride piano, gjennom swing, bebop og mainstream.

Skinner har samarbeidet med et stort spekter av jazzmusikere i Norge, som Majken Christiansen, Torstein Ellingsen, Georg Reiss, Kristoffer Kompen, Lars Frank, Stig Hvalryg, Hermund Nygård bl a.

Opp gjennom årene i Norge har han gjort sju plater hvorav de tre siste har vært for solo piano.


Om Konserthusets jazzkafe:

Utvalgte lørdager arrangeres det Jazzkafé i vårt lyse og luftige glasshus som "svever" over Munkedamsveien. Her får du mulighet til å oppleve ulike band, i et mindre og intimt format, i tillegg til en rekke spennende vokalister og musikere fra ulike sjangre innen jazz. Samtidig kan du nyte mat og drikke i hyggelig lag med andre jazzelskere. Dørene åpner kl. 13.00, bandene spiller fra kl. 14.00 til ca. 16.00 inkl. pause.

En etasje opp fra billettluken. Trapp eller heis.
Bord og stoler med unummerert plassering. Man kan kjøpe et utvalg av påsmurt, bakverk og kake fra baren. Vi ønsker å redusere matsvinn, det er derfor et begrenset utvalg og antall. Det kan forekomme at det vil bli utsolgt for noe av mattilbudet før konserten starter.

Jazzkafe-konsertene er et samarbeid mellom Oslo Konserthus og New Orleans Workshop Jazzclub.