Oslo Konserthus | Fortunate Sons - The Creedence Experience 2025
Hold nede ctrl tasten og trykk + / - Hold nede cmd tasten og trykk + / -
AA

Fortunate Sons - The Creedence Experience 2025

Røverstaden

Kjøp gavekort
Priser (inkl. bill. avgift) Voksen 430,- Student 230,-
10jan 25
TidspunktPauseSalBilletter
Konserten starter presis* Slutt-tidspunkt er et estimat.

Scene: Klubben, Røverstaden
Dører: 20:00
Konsert start: 21:00
Aldersgrense: 18 år
Saloppsett: Sittende, med kafebord.


THE CREEDENCE EXPERIENCE 2025

"FRA LODI TIL LONGYEARBYEN"

Norges mest hardtarbeidende tribute band, Fortunate Sons, skal ut på nye eventyr. 2024 blir én lang musikalsk reise fra "Lodi til Longyearbyen", som er stoppe stasjon 16. november 2024, så går veien videre langt inn i 2025, med stopp på de største scenene rundt omkring i fastlands-Norge.

Med seg i sekken har de allsanglåter som Cotton Fields, Have you ever seen the Rain, Down on the Corner, Good Golly Miss Molly, Proud Mary, Midnight Special og mange flere. Bandet kan tilby allsang- og ruteskjortegaranti i et show som både unge og gamle rockenostalgikere MÅ få med seg!

Turneen startet i 2023, et år som for Fortunate Sons innebar to jubileer. Bandet selv hadde da holdt på i 15 år, reist land og strand rundt i hele Norge med det Creedenske evangeliet. Men i 2023 var det også 55 år siden originalene i CCR slapp sitt selvtitulerte debutalbum, som var starten på ferden mot å bli et av verdens største (og mest undervurderte) rockeband, som har vært elsket på tvers av generasjoner siden.

I showet "The Creedence Experience" trekker Fortunate Sons med seg det beste fra publikumssuksessene Creedence Story Night, Creedence Mania 1970 og Cosmos Factory 50, og serverer publikum et helstøpt show som setter i gang både rockefoten, allsangen og nostalgien for musikkelskere i alle aldre.

Dette er showet du ikke kan gå glipp av, så på med ruteskjorta og bli med på allsangen!