Oslo Konserthus | London Symphonic Rock Orchestra
Hold nede ctrl tasten og trykk + / - Hold nede cmd tasten og trykk + / -
AA

London Symphonic Rock Orchestra

Kjøp gavekort
Priser (inkl. bill. avgift) Ordinær 730,-
29sep
TidspunktPauseSalBilletter
Konserten starter presis* Slutt-tidspunkt er et estimat.

London Symphonic Rock Orchestra

De banebrytende pionerene i London Symphonic Rock Orchestra forener symfoniorkesterets kraftfulle lyd med innovativ teknologi og rockens heseblesende opprør i en imponerende og unik konsertopplevelse. Gled deg til ikoniske rockehits fremført på den mest spektakulære måten!

SRO er et kollektiv bestående av 12 klassisk utdannende musikere, ført sammen av deres kjærlighet til rockemusikk og deres enorme musikalske talent. Orkesteret ble dannet i 2018, og har siden opptrådt mer enn 200 ganger for over 400.000 fans, og samarbeidet med artister som Trevor Horn Band og Queen Machine.

Med full krigsmaling opptrer LSRO i en fantasi skog fylt med levende lys. Atmosfæren er elektrisk, musikerne er imponerende, og den supersoniske veggen av lyd de skaper, trollbinder publikum fra første sekund.

Du kan forvente deg nytenkende utgaver av klassiske hits fra band som AC/DC, Led Zeppelin, Metallica, Iron Maiden, Guns N Roses, Evanescene, Motörhead, Foo Fighters, Rage Against The Machine, System of a Down og mange flere.

Velkommen på konsert!